Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Porselein en bestek bedrukken

Horeca Servies is gespecialiseerd in porselein en bestek bedrukken voor de horeca. Bij de meeste horecagelegenheden kunnen gasten een lekker bakje koffie met een stukje taart bestellen. Laat hiervoor passend porselein en bestek bedrukken, zodat u uw gasten op een unieke, herkenbare manier kunt verrassen. We vertellen u wat de mogelijkheden zijn en hoe we dit doen.

Divers porselein en bestek bedrukken

Wij kunnen voor elke horecagelegenheid divers porselein en bestek bedrukken. Heeft u een lunchroom of biedt u een high-tea arrangement aan? Dan komen onze porseleinenetagère en bistro bestek goed van pas. Drinken uw gasten geregeld koffie en wilt u dit wel eens anders presenteren? Wij hebben een suiker-melk-lepel-houder, suiker- en melkset en daarnaast het passende kleine bestek. Wij kunnen divers porselein en bestek bedrukken in uw huisstijl. Wilt u uw logo, bedrijfsnaam of tekst op het porselein en bestek hebben? Wij maken het al bij een minimale afname van 36 stuks mogelijk.

Porselein en bestek bedrukken met transferdruk

Met transferdruk kunnen wij uitstekend het porselein en bestek bedrukken. Deze methode vraagt om handwerk en precisie. Hierdoor kunnen we de kleinste voorwerpen van uw gewenste bedrukking voorzien. Vellen speciaal papier worden per kleur bedrukt met keramische inkt. Na het droogproces wordt de bedrukking uitgeknipt en in water gelegd. Hierdoor komt de speciale laag van de inkt los en kunnen wij handmatig uw porselein en bestek bedrukken. In een oven wordt de bedrukking in het porselein en bestek gedrukt. Deze methode maakt het mogelijk om de kleinste voorwerpen te bedrukken. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld ook met precisie uw espressokop en -schotel bedrukken.

Met zeefdruk het porselein en bestek bedrukken

Zeefdruk, beter bekend als directdruk, is een eenvoudigere methode voor het bedrukken van porselein en bestek. Met een zeef en keramische inkt wordt de bedrukking rechtstreeks op het voorwerp aangebracht. Met maximaal acht verschillende kleuren kunnen we het porselein en bestek bedrukken in iedere gewenste huisstijl. Na de bedrukking wordt het voorwerp in de oven verder afgewerkt. Daarna heeft u perfect gepersonaliseerd en uniek porselein en bestek. Met deze methode kunnen we grote aantallen tegelijkertijd bedrukken. Zo kunnen wij bij een minimale afname vanaf 36 stuks al uw porselein bedrukken.

Porselein en bestek bedrukken bij Horeca Servies

Bij Horeca Servies kunnen we al uw porselein en bestek bedrukken. Door een ruim assortiment maken we dit mogelijk voor elke horecagelegenheid. Wij werken met een eigen productie uit onze eigen fabriek. Hierdoor zijn we uniek in zijn soort en kunnen we u de hoogste kwaliteit garanderen. Voor het laten bedrukken van al uw glazen, servies, porselein en bestek bent u bij ons dus aan het juiste adres. Bij ons kunt u gratis een offerte aanvragen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we samen al uw wensen kunnen bespreken