Koffie & Theeglazen bedrukken

Koffieglazen en theeglazen laten bedrukken

Horeca Servies kan nu voor elke horecagelegenheid stijlvolle koffieglazen en theeglazen bedrukken. Horeca Servies is al jaren gespecialiseerd in verschillende glazen bedrukken, waarvan koffieglazen en theeglazen bedrukken een van de specialiteiten is. Na het diner, tijdens een high tea of gewoon lekker tussendoor. Er is altijd wel een goed moment voor een kopje koffie of thee. Met de bedrukte glazen in uw huisstijl maakt u de presentatie en de beleving helemaal af.

Onze populairste bedrukte koffieglazen en bedrukte theeglazen

Dit zijn onze populairste bedrukte koffieglazen en bedrukte theeglazen:
Theeglas New Morning Hoog 32 cl
Theeglas New Morning Laag 32 cl
Theeglas Vela 25 cl

Verschillende koffieglazen en theeglazen bedrukken

Wij kunnen voor u verschillende soorten koffieglazen en theeglazen bedrukken. Zo hebben we een dubbelwandig glas voor de cappuccino en natuurlijk ook een stijlvol glas met handvat voor de latte macchiato. Voor de theeliefhebbers hebben we dubbelwandige theeglazen, een elegant, bol theeglas en voor de handigheid ook simpele stapelbare theekoppen met schotels. Of u nu eigenaar bent van een kroeg, een lunchroom of een chic restaurant, we hebben voor ieder wat wils in ons ruime assortiment. Laat al uw koffieglazen en theeglazen bedrukken in uw eigen huisstijl om de presentatie helemaal af te maken.

Bedrukte koffieglazen en theeglazen met transferdruk

Met de transferdruk kunnen wij vakkundig en secuur alle koffieglazen en theeglazen bedrukken. Deze methode vraagt om handarbeid, omdat de bedrukking handmatig op het glas wordt geplakt. Met de transferdruk worden grote, witte vellen speciaal papier per kleur bedrukt met keramische inkt. Na het droogproces worden de vellen samen met de glazen naar de plakafdeling gebracht. Hier wordt de bedrukking losgeknipt en in water gelegd, waardoor de bovenlaag van de keramische inkt vrijkomt van het papier. Vervolgens kunnen wede koffie- en theeglazen bedrukken door het handmatig op de juiste positie te plakken. In een oven wordt uw druk op het glaswerk gebrand. Met deze methode kunnen we klein glaswerk zoals cognacglazen, whiskyglazen, borrelglazen en likeurglazen bedrukken.

Koffieglazen en theeglazen bedrukken met zeefdruk

De meest gebruikte en eenvoudigste methode voor koffie- en theeglazen bedrukken is de zeefdruk. Het glas wordt met een zeef met keramische inkt rechtstreeks bedrukt. We kunnen met de zeefdrukmethode met maximaal acht kleuren uw koffie- en theeglazen bedrukken. Na de bedrukking wordt het in een oven ingebrand bij een temperatuur van circa 650 graden. Met deze methode kunnen we snel grote partijen bedrukken. We kunnen dus ook uw koffiekop en -schotel bedrukken. Zo kunt u passende servicesets creëren die volledig in uw huisstijl zijn.

Koffieglazen en theeglazen bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies is gespecialiseerd in onder andere koffieglazen en theeglazen bedrukken. Door onze geheel eigen productie in onze eigen fabriek kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Al bij een afname van 36 stuks kunnen wij uw koffieglazen en theeglazen bedrukken op de manier zoals u dat wilt. Voor alle bedrukte glazen in uw huisstijl bent u bij Horeca Servies dus aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of wilt u een prijsopgave? Vraag dan een gratis offerte aan en neem gerust contact met ons op.