Resultaat 1–16 van de 67 resultaten wordt getoond

Wijnglazen bedrukken bij Horeca Servies

Wilt u voor uw horecagelegen wijnglazen bedrukken? Horeca Servies is gespecialiseerd in alle soorten glazen bedrukken voor de horeca. Wijnglazen bedrukken is één van onze specialismen. Wij kunnen al uw glaswerk en porselein bedrukken in uw eigen huisstijl, zodat u uniek, gepersonaliseerd en herkenbaar bent. We leggen u uit wat de mogelijkheden zijn en hoe we dit doen.

Alle wijnglazen bedrukken

Bij Horeca Servies hebben we een groot assortiment aan glaswerk. Wij kunnen alle wijnglazen bedrukken met onder andere logo en tekst. Vertel ons welke glazen u wilt in welke huisstijl, en wij doen de rest. We hebben onder andere rode wijnglazen, witte wijnglazen en mooie brede bourgogne wijnglazen. We hebben glazen die smal, of juist breed, zijn en glazen met een bredere of dunnere voet. Elk glas is van hoogwaardige kwaliteit en wordt in onze eigen fabriek gemaakt. Hierdoor kunnen wij alle wijnglazen bedrukken in uw gewenste huisstijl.

Wijnglazen bedrukken met zeefdruk

Wijnglazen bedrukken wij doorgaans met de zeefdruk, ook wel directdruk genoemd. Met een zeef en keramische inkt wordt de bedrukking rechtstreeks op het glas gedrukt. De inkt bestaat uit gemalen glas en is voorzien van een kleurstof. Met maximaal acht kleuren kunnen wij uw wijnglazen bedrukken. Hierdoor is bijna elke gewenste huisstijl mogelijk. Als het glas door de oven is geweest, is het klaar voor gebruik. Deze methode is vrij snel, waardoor wij in korte tijd ook grotere hoeveelheden champagneglazen, portglazen en sherryglazen kunnen bedrukken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wijnglazen bedrukken met transferdruk

Wijnglazen bedrukken met de transferdruk is een iets preciezer klusje. Grote vellen wit papier worden per kleur bedrukt met keramische inkt. Na het droogproces wordt het logo losgeknipt en in water gelegd, waardoor de bovenste laag van de inkt loslaat. Vervolgens kunnen we handmatig de wijnglazen bedrukken door het logo op de gewenste positie te plakken. Omdat de transferdruk een precieze methode is, kunnen we ook heel secuur kleine glazen als borrelglazen, likeurglazen en amuseglazen bedrukken.

Wijnglazen bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies is gespecialiseerd in alle glazen en porselein bedrukken voor de horeca. Wijnglazen bedrukken is een van onze specialismen waarbij kwaliteit gegarandeerd wordt. Wij produceren namelijk alles zelf vanuit onze eigen fabriek, waardoor wij uniek zijn en u al vanaf 36 stuks bij ons alles kunt laten bedrukken. Voor al uw glazen en porselein in dezelfde huisstijl bedrukken, bent u dus bij Horeca Servies aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw horecagelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag al uw wensen.