Champagneglazen bedrukken

Champagneglazen laten bedrukken?

Champagneglazen bedrukken is één van de specialiteiten van Horeca Servies. Wij kunnen namelijk alle soorten glazen bedrukken voor de horeca. Een feestelijke aangelegenheid vraagt om de mooiste champagneglazen.Laat uw champagneglazen bedrukken in uw huisstijl, zodat uw glaswerk een nóg specialer tintje krijgt.

Populaire bedrukte champagneglazen

De volgende champagneglazen worden het meest besteld:
Esprit Champagneflute 21 cl
Allegra Champagneflute 19.5 cl
Monte Carlo Champagneflute 22.5 cl

Soorten champagneglazen bedrukken

Horeca Servies kan verschillende soorten champagneglazen bedrukken, zodat u voor iedere gelegenheid een passend, uniek champagneglas heeft. De vorm houdt uw champagne lang bruisend voor langdurig drinkplezier. Daarom kunt u bij ons verschillende champagneglazen kopen. De champagneglazen bedrukken is al mogelijk vanaf 36 stuks en met een ruim assortiment aan champagneglazen hebben we voor elke horecagelegenheid passend glaswerk.

Champagneglazen met logo bedrukken met zeefdruk

Champagneglazen bedrukken wij meestal met de meest gebruikte methode: zeefdruk. Hierbij wordt het glas rechtstreeks bedrukt door middel van een zeef met keramische inkt. De inkt bestaat uit gemalen glas en is voorzien van een kunststof. Wij kunnen tot wel acht verschillende kleuren uw champagneglazen bedrukken. In een oven wordt de bedrukking ingebrand bij een temperatuur van 650 graden. Met deze methode kunnen wij ook drinkglazen, wijnglazen, gin tonic glazen en bierglazen bedrukken, die op tafel een perfecte aanvulling kunnen zijn naast de champagneglazen.

Bedrukte champagneglazen met transfer druk

Een meer geavanceerde methode om glaswerk te bedrukken is met de zogenaamde transfer druk. Deze vorm van champagneglazen bedrukken vraagt om meer handarbeid. Grote witte vellen speciaal papier worden per kleur bedrukt met keramische inkt. Na het droogproces worden de vellen samen met de glazen naar de plakafdeling getransporteerd. Uw bedrijfslogo wordt vervolgens losgeknipt en in water gelegd. Hierdoor komt de bovenlaag van de keramische inkt vrij en kunnen wij uw champagneglazen bedrukken door uw logo handmatig op de juiste positie te plakken. In de oven wordt tot slot het drukwerk op het glas gebrand, voor een perfect, gepersonaliseerd eindresultaat.

Champagneglazen bedrukken bij Horeca Servies

Champagneglazen bedrukken is één van de specialiteiten van Horeca Servies. Wij mogen onszelf gerust uniek in zijn soort noemen, omdat wij een geheel eigen productie uit onze eigen fabriek hebben. Hierdoor kunnen wij al champagneglazen bedrukken vanaf 36 stuks en kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan of neem gerust contact met ons op. We helpen u graag aan mooi, uniek gedrukt glaswerk.