Porselein laten bedrukken

Porselein bedrukken? Het bedrukken van servies/porselein is een stijlvolle en kwalitatieve basis voor ondersteuning van uw huisstijl.

Of het nu gaat om een bedrukte koffiekop en schotels, het bedrukken van mokken, bedrukken van borden of het bedrukken van porseleinen schalen, wij realiseren alles binnen eigen beheer.

porselein bedrukken horeca servies
porselein bedrukken

Porselein bedrukken voor de horeca

Horeca Servies is gespecialiseerd in het bedrukken van porselein voor de horeca, dat breed inzetbaar is voor zowel het ontbijt, de lunch als het diner. Daarnaast kunnen wij ook alle soorten glazen bedrukken voor elke horecagelegenheid.

Wij bedrukken de complete inboedel aan glazen en servies in uw eigen huisstijl, zodat u gepersonaliseerde, herkenbare en hoogwaardige producten heeft waarmee u uw gasten extra kunt verwennen. We vertellen u wat de mogelijkheden zijn en hoe we dit doen.

Bedrukte porselein van geheel eigen productie

Horeca Servies werkt uitsluitend met zelfgeproduceerde producten uit de eigen fabriek. Hierdoor zijn wij uniek in zijn soort, kunnen we alle soorten porselein bedrukken en hebben we de allerbeste kwaliteit.

Wij kunnen onder andere uw servies bedrukken, zodat u een complete set aan bekers, koffiekoppen met schotel, borden en een suiker- en melkset heeft. Wilt u niet geheel, maar slechts gedeeltelijk uw porselein bedrukken? Dan kunnen we voor u ook losse producten als soepkoppen, mokken en bekers bedrukken.

Wij hebben een ruim assortiment aan porselein. Hierdoor kunnen we voor elke horecagelegenheid bedrukt porselein leveren. Zo kunt u uw gasten op elk moment van de dag verrassen met uniek porselein.

bedrukt porselein horeca servies

Porselein bedrukken met zeefdruk

Zeefdruk staat beter bekend als directdruk en tevens de meest voorkomende methode voor porselein bedrukken. Met een zeef en keramische inkt wordt de bedrukking rechtstreeks op het porselein gedrukt. Aan de keramische inkt kunnen wij maximaal acht kleuren toevoegen. Hierdoor kunnen we bijna alle huisstijlen, zoals logo’s, op het porselein bedrukken.

Als het porselein bedrukt is, wordt de bedrukking ingebrand bij een temperatuur tot 650 graden. Daarna heeft u perfect gepersonaliseerd porselein. Met deze methode kunnen wij grotere hoeveelheden porselein tegelijkertijd met uw huisstijl voorzien. Met zeefdruk kunnen wij dus vrij snel uw complete, maar ook grote partijen glazen, zoals longdrinkglazen bedrukken.

bedrukt porselein transferdruk

Bedrukt porselein met transferdruk

Porselein laten bedrukken is echter ook mogelijk met transferdruk. Dit vraagt om precisie en handwerk. Hierdoor kunnen we ook kleinere voorwerpen als een espressokop en -schotel bedrukken. Grote vellen wit papier worden per kleur met keramische inkt bedrukt. Het logo wordt na het droogproces losgeknipt en in water gelegd. Hierdoor komt de bovenste laag van de inkt los.

Vervolgens kunnen wij hiermee handmatig uw porselein bedrukken. Tot slot gaat het porselein de oven in en heeft u gepersonaliseerd porselein dat volledig in uw huisstijl is.

Porselein bedrukken bij Horeca Servies

Wij zijn gespecialiseerd in glazen en porselein bedrukken voor elke horecagelegenheid. Al bij een afname vanaf 36 stuks kunnen we al uw porselein en servies bedrukken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

porselein bedrukken horecaservies