Resultaat 1–16 van de 229 resultaten wordt getoond

Koffiekop en -schotel bedrukken

Een koffiekop en -schotel bedrukken laat u professioneel doen door Horeca Servies. Wij zijn gespecialiseerd in glazen, porselein en servies bedrukken voor elke horecagelegenheid. Al bij een afname van minimaal 36 stuks kunnen wij dit voor u bewerkstelligen. We leggen u uit hoe wij een koffiekop en -schotel bedrukken en wat de mogelijkheden voor u zijn.

Witte koffiekop en -schotel bedrukken

Wij kunnen in bijna elke gewenste huisstijl uw koffiekopjes en -schotels bedrukken. De witte basisvariant misstaat in geen enkele horecagelegenheid, maar door deze te laten bedrukken heeft u toch herkenbaar en uniek bedrukt porselein. We hebben koffiekopjes en -schotels die gemakkelijk op te stapelen zijn. Ook kunnen we een koffiekop en schotel bedrukken met een iets elegantere uitstraling, zoals deze koffiekop met een breed oor en een brede bovenkant. Welke variant u ook kiest, laat hem door ons bedrukken, zodat u jaren kunt genieten van perfect gepersonaliseerde koppen en schotels.

Gekleurde koffiekop en -schotel bedrukken

Voor degene die niet van simpel wit houdt, kunnen we ook een gekleurdekoffiekop en -schotel bedrukken. Zo krijgt uw koffiebar of café een kleurrijke tint. We hebben onder andere rood, zwart, oranje en groen in het assortiment. We kunnen ook espresso- en cappuccinokoppen en bijbehorende schotels bedrukken, omdat deze verkrijgbaar zijn in dezelfde kleuren. U kunt dus zelf een serviesset samenstellen en deze door ons laten bedrukken. We leggen u uit hoe we dit doen.

Hoe wij de koffiekop en -schotel bedrukken

De koffiekop en -schotel bedrukken wij op twee verschillende manieren: zeefdruk of transferdruk. Bij zeefdruk, ook wel directdruk, wordt de bedrukking middels een zeef met keramische inkt op het porselein geplaatst. Vervolgens wordt het in de oven ingebrand. We kunnen met deze methode gemakkelijk al uw porselein bedrukken. Bij de transferdruk worden speciale vellen wit papier per kleur bedrukt. Na het droogproces wordt het logo losgeknipt en in water gelegd. Hierdoor laat de speciale bovenlaag van de keramische inkt los en kunnen we handmatig de koffiekop en -schotel bedrukken door het logo op de gewenste positie te plakken. Omdat dit om precisie en perfectionisme vraagt, kunnen we ook heel secuur klein porselein als espressokopjes en -schoteltjes bedrukken.

Koffiekoppen en -schotels bedrukken bij Horeca Servies

Een van de specialismen van Horeca Servies is het laten bedrukken van koffiekopjes en -schotels bedrukken voor de horeca. Of u het nu gebruikt in de hotellerie, voetbalkantine of voor promotionele doeleinden, bij ons kunt u het in de gewenste huisstijl laten personaliseren. Dit maken wij al mogelijk bij een afname vanaf 36 stuks. We kunnen u de hoogste kwaliteit garanderen omdat we uitsluitend werken met een eigen productie uit onze eigen fabriek. Hierdoor zijn we tevens uniek in zijn soort. Mogen wij ook uw koffiekop en -schotel bedrukken? Neem dan contact met ons op zodat we weten hoe we u moeten helpen. Ook als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wenst, kunt u altijd contact opnemen. We staan u graag te woord.