Resultaat 1–16 van de 87 resultaten wordt getoond

Mokken en bekers bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies is gespecialiseerd in glazen, servies en porselein bedrukken voor de horeca. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in mokken en bekers bedrukken. Door een divers assortiment kunnen we dit voor elke horecagelegenheid doen. Laat bij ons uw mokken en bekers bedrukken in uw gewenste huisstijl. Zo heeft u altijd gepersonaliseerd, uniek en herkenbaar porselein. We leggen u uit wat de mogelijkheden zijn en hoe we dit doen.

Witte mokken en bekers bedrukken

Wij kunnen uit een ruim assortiment witte mokken en bekers bedrukken. Door deze van uw logo of tekst te voorzien, heeft u uniek en herkenbaar porselein. Het voordeel van basiswit is dat het in geen enkele horecagelegenheid misstaat. We hebben verschillende varianten met oor. Sommigen zijn zelfs stapelbaar en hierdoor erg praktisch. Ook hebben we varianten zonder oor, zoals de melkbeker. Of u het porsein nu gebruikt voor de hotellerie, een restaurant of voor promotionele doeleinden, wij kunnen alle mokken en bekers bedrukken op de manier hoe u dat wilt.

Gekleurde mokken en bekers bedrukken

Naast witte, kunnen we ook gekleurde mokken en bekers bedrukken. Met variaties in verschillende kleuren kunt u uw bistro of restaurant van een extra kleurrijk tintje voorzien. We hebben een standaardformaat koffiemok in verschillende kleuren, maar ook kleine bekers zonder oor in verschillende kleuren. We hebben nog veel meer varianten in de webshop beschikbaar. Laat ons weten welke mokken en bekers wij voor u mogen bedrukken en we gaan voor u aan de slag.

Met verschillende methoden mokken en bekers bedrukken

Met twee verschillende methoden kunnen wij mokken en bekers bedrukken. De eerste methode is met zeefdruk, ook wel directdruk genoemd. Met een zeef en keramische inkt wordt de bedrukking op het porselein geplaatst. Vervolgens wordt de bedrukking in de oven ingebrand. In dit soepele proces kunnen we in korte tijd grote aantallen glazen, porselein en servies bedrukken. De tweede methode, transferdruk, vraagt om wat meer handarbeid. Speciale vellen wit papier worden per kleur bedrukt. Na het droogproces wordt het logo uitgeknipt en in water gelegd. Hierdoor laat de speciale bovenlaag van de keramische inkt los en kunnen we hiermee handmatig de mokken en bekers bedrukken. Met dit precieze klusje kunnen we ook kleiner porselein als espressokopjes en -schotels bedrukken.

Mokken en bekers bedrukken bij Horeca Servies

Al bij een afname vanaf 36 stuks kunnen wij al uw mokken en bekers bedrukken. Bij elke methode geldt dat we dit met acht verschillende kleuren kunnen doen. Hierdoor kunnen we de kleurbenadering van uw logo zo dicht mogelijk realiseren. Wij werken uitsluitend met een eigen productie vanuit onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen we mokken en bekers bedrukken van hoge kwaliteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw horecagelegenheid, of wilt u vrijblijvend een prijsopgave? Neem contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden en wensen kunnen bespreken.