Toont alle 15 resultaten

Bierpullen bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies is gespecialiseerd in glazen bedrukken. Voor bieren kunnen wij verschillende soorten bierpullen bedrukken. Ook kunnen wij bierglazen bedrukken in uw huisstijl. Al bij een afname vanaf 36 stuks heeft u mooie, gepersonaliseerde bierpullen. We leggen u uit hoe we dit doen.

Bierpullen bedrukken met zeefdruk

Laat uw bierpullen bedrukken zodat u mooi, gepersonaliseerd en herkenbaar glaswerk heeft. De eerste methode waarop wij dit doen, is met zeefdruk. Hierbij wordt de bierpul bedrukt door middel van een zeef met keramische inkt. Deze inkt bestaat uit gemalen glas, voorzien van kleurstoffen. Na de bedrukking gaat het glas door een oven, waar de bedrukking wordt ingebrand. In dit proces kunnen wij bierpullen bedrukken met acht verschillende kleuren. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor u divers.

Bierpullen bedrukken met transfer druk

Horeca Servies kan ook met de zogenaamde transfer druk uw bierpullen bedrukken. Grote witte vellen papier worden per kleur bedrukt met diezelfde keramische inkt. Na het droogproces worden de vellen en de glazen naar de plakafdeling vervoerd. Hier wordt uw bedrukking losgeknipt en in water gelegd. Hierdoor komt de speciale bovenlaag met de keramische inkt vrij van het papier, Zo kunnen we handmatig uw bierpullen bedrukken door de bedrukking op de juiste positie van de pul te plakken. Tot slot wordt de bedrukking in een oven op het glas gebrand.

Soorten bierpullen bedrukken

Wij kunnen verschillende bierpullen bedrukken door een ruim assortiment. Als u een rechte, heldere bierpul wilt, kunt u kiezen voor de Bierpul Icon. Deze pul is geschikt voor normale bieren die van de tap of fles komen. Een iets elegantere variant is de Bierpul Hofbrau. Deze bierpullen vindt u normaliter terug in een biercafé. Witbier komt hierin goed tot zijn recht. Voor een Bierfeest hebben wij de Bierpul Bierfest. Dit glas heeft met zijn 55cl een net iets grotere inhoud en is wat breder. Hierdoor is deze bierpul perfect om goed mee te proosten, en uiteraard drinken. Horeca servies kan alle bierpullen bedrukken in uw huisstijl. Bekijk dus snel het assortiment.

Bierpullen bedrukken bij Horeca Servies

Voor bierpullen bedrukken bent u bij Horeca Servies aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten glazen bedrukken voor de horeca, omdat wij werken met een geheel eigen productie in onze eigen fabriek. Hierdoor zijn wij uniek in zijn soort en kunnen we een goede kwaliteit garanderen. Al bij een minimale afname van 36 stuks kunnen wij uw bierpullen bedrukken. Bent u voor uw horecagelegenheid benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u een prijsopgave? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. We helpen u graag bij het bedrukken van al uw glaswerk