Kop en schotels SETS bedrukken

Resultaat 1–16 van de 91 resultaten wordt getoond

Servies bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies kan voor elke horecagelegenheid servies bedrukken. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten glazen en porselein bedrukken in uw eigen huisstijl. Zo heeft u altijd gepersonaliseerd, herkenbaar en uniek servies waarmee u uw gasten aangenaam kunt verrassen. We leggen uit wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot servies bedrukken.

Soorten servies bedrukken

Horeca Servies kan twee soorten servies bedrukken. Het betreft een complete serviesset bestaande uit 30 bekers met oor, 30 koffiekoppen met schotel, 30 borden van 21 cm en een vierdelige suiker en melkset. We hebben een standaard wit serviesset en een sierlijk serviesset. Naast deze serviessets kunt u natuurlijk ook zelf uit ons assortiment uw eigen serviesset samenstellen. Wij kunnen al het servies bedrukken bij een afname vanaf 36 stuks. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor een koffiekop, espressokop, cappuccinokop en bijbehorende schotels bedrukken in uw eigen huisstijl. Wij doen dit met twee verschillende methoden.

Servies bedrukken met zeefdruk

Met de zeefdruk, ook wel directdruk genoemd, kunnen wij grote aantallen servies bedrukken. Met een zeef met keramische inkt wordt de bedrukking rechtstreeks op het servies gedrukt. Vervolgens wordt de bedrukking op het servies gebrand bij een temperatuur tot 650 graden. Met maximaal acht kleuren kunnen wij al het servies bedrukken, waardoor de mogelijkheden voor u enorm zijn en bijna alles mogelijk is. Ook kunnen wij met deze methode grote partijen porselein als mokken, bekers en soepkoppen bedrukken. U kunt bij ons gemakkelijk uw eigen set samenstellen en vervolgens laten bedrukken.

Servies bedrukken met transferdruk

Met de transferdruk kunnen wij met precisie uw servies bedrukken door uw logo met de hand op het servies te plakken. Omdat dit een erg precieze methode is, kunnen we ook kleine oppervlakten als een espressokop en schotel bedrukken. Grote vellen speciaal papier worden per kleur bedrukt met keramische inkt. Na het droogproces worden de vellen in water gelegd. Hierdoor laat de bovenste laag van de inkt los en kunnen we handmatig uw servies bedrukken. Ook servies bedrukken met transferdruk is al mogelijk bij een afname vanaf 36 stuks. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden voor u en stel geheel uw eigen serviesset samen.

Servies bedrukken bij Horeca Servies

Servies bedrukken is één van de specialismen van Horeca Servies. Wat ons uniek maakt, is dat wij uitsluitend werken met zelfgeproduceerde producten uit onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen we u de hoogste kwaliteit garanderen en aan bijna al uw wensen voldoen. Wilt u een compleet servies, verschillend porselein of al uw glazen bedrukken met uw eigen huisstijl? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw horecagelegenheid? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op zodat we alle opties kunnen bespreken. Met servies bedrukken en alle andere diensten helpen we u graag.