Flessen bedrukken

Glazen flessen laten bedrukken?

Bij Horeca Servies kunnen we al uw glazen bedrukken voor de horeca. Eén van onze specialiteiten is glazen flessen bedrukken. Uitstraling en een mooi gedekte tafel, daar draait het om bij het verwennen van uw gasten. Laat daarom glazen flessen bedrukken in uw huisstijl, zodat u water op een mooie manier aan uw gasten kunt presenteren. Om uw bezoekers vervolgens uit mooie glazen te laten drinken, kunnen wij ook uw longdrinkglazen, tumblerglazen en waterglazen bedrukken.

Populairste bedrukte flessen

Onze populairste bedrukte flessen zijn:
Oslo 1.0 liter
Oslo 0.7 liter
Neos 0.7 liter
Beugelfles Rond Giara 1 liter

Bedrukte glazen flessen op twee manieren

Wij kunnen op twee verschillende manieren glazen flessen bedrukken. De eerste methode is de zeefdruk. Met een zeef en keramische inkt wordt de gewenste bedrukking rechtstreeks op het glaswerk gedrukt. De tweede methode is de zogenaamde transferdruk. Grote witte vellen speciaal papier worden per kleur met keramische inkt bedrukt. Na het droogproces wordt de bedrukking losgeknipt en in water gelegd, zodat de bovenlaag van de inkt vrijkomt en op de gewenste positie kan worden geplakt. Bij beide methodes wordt de bedrukking bij circa 650 graden afgewerkt in een oven. Bij beide methodes kunnen we alle glazen flessen bedrukken met acht verschillende kleuren. Hierdoor is bijna elke huisstijl mogelijk en kunnen wij aan vele wensen voldoen.

Verschillende soorten flessen laten bedrukken

Wij kunnen ons gehele assortiment glazen flessen bedrukken. Het enige dat u moet doen is de gewenste producten en huisstijl aan ons doorgeven. Wij doen de rest. Wij hebbem verschillende waterflessen, zoals een smalle beugelfles en een waterfles met schroefdop. Bekijk het hele assortiment in onze webshop en laat de glazen flessen bedrukken bij Horeca Servies, zodat u water op een wel heel bijzondere manier aan uw gasten kunt presenteren.

Flessen bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies kan met maximaal acht verschillende kleuren glazen flessen bedrukken. Al bij een afname vanaf 36 stuks kunnen wij alle flessen bedrukken in uw huisstijl.  Wij werken met een geheel eigen productie vanuit een eigen fabriek. Hierdoor zijn wij uniek in zijn soort en kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw horecagelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag.