Resultaat 1–16 van de 29 resultaten wordt getoond

Karaffen, waterkannen en glazen flessen bedrukken bij Horeca Servies

Bij Horeca Servies kunnen we al uw glazen bedrukken voor de horeca. Eén van onze specialiteiten is karaffen, waterkannen en glazen flessen bedrukken. Uitstraling en een mooi gedekte tafel, daar draait het om bij het verwennen van uw gasten. Laat daarom de karaffen, waterkannen en glazen flessen bedrukken in uw huisstijl, zodat u water op een mooie manier aan uw gasten kunt presenteren. Om uw bezoekers vervolgens uit mooie glazen te laten drinken, kunnen wij ook uw longdrinkglazen, tumblerglazen en waterglazen bedrukken.

Karaffen, waterkannen en glazen flessen bedrukken

Wij kunnen op twee verschillende manieren alle karaffen, waterkannen en glazen flessen bedrukken. De eerste methode is de zeefdruk. Met een zeef en keramische inkt wordt de gewenste bedrukking rechtstreeks op het glaswerk gedrukt. De tweede methode is de zogenaamde transferdruk.Grote witte vellen speciaal papier worden per kleur met keramische inkt bedrukt. Na het droogproces wordt de bedrukking losgeknipt en in water gelegd, zodat de bovenlaag van de inkt vrijkomt en op de gewenste positie kan worden geplakt. Bij beide methodes wordt de bedrukking bij circa 650 graden afgewerkt in een oven. Bij beide methodes kunnen we alle karaffen, waterkannen en glazen flessen bedrukken met acht verschillende kleuren. Hierdoor is bijna elke huisstijl mogelijk en kunnen wij aan vele wensen voldoen.

Verschillende soorten karaffen, waterkannen en glazen flessen bedrukken.

Wij kunnen ons gehele assortiment aan karaffen, waterkannen en glazen flessen bedrukken. Het enige dat u moet doen is de gewenste producten en huisstijl aan ons doorgeven. Wij doen de rest. Wij hebben een eenvoudige, door zijn handvat doch functionele waterkan, die geschikt is voor vele doeleinden en goed staat op elke tafel. Ook hebben wij een mooie chique karaf, die ideaal is voor zowel water en wijn. Daarnaast hebben wij verschillende waterflessen, zoals een smalle beugelfles en een waterfles met schroefdop. Bekijk het hele assortiment in onze webshop en laat de gewenste karaffen, waterkannen en glazen flessen bedrukken bij Horeca Servies, zodat u water op een wel heel bijzondere manier aan uw gasten kunt presenteren.

Waterkannen bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies kan met maximaal acht verschillende kleuren alle karaffen, waterkannen en glazen flessen bedrukken. Al bij een afname vanaf 36 stuks kunnen wij alle glazen bedrukken in uw huisstijl.  Wij werken met een geheel eigen productie vanuit een eigen fabriek. Hierdoor zijn wij uniek in zijn soort en kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw horecagelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag.