Borden & schalen bedrukken

Borden en schalen bedrukken bij Horeca Servies

Borden en schalen bedrukken is één van de specialismen van Horeca Servies. Bij ons kunt u uw borden en schalen in uw eigen huisstijl laten bedrukken. Zo heeft u gepersonaliseerd, uniek en herkenbaar servies dat in geen enkele horecagelegenheid mag ontbreken.

Populaire bedrukte borden

Onze populairste bedrukte borden:
Bord brede rand
Bord Coupe Hotel

Verschillende borden en schalen bedrukken

Horeca Servies kan alle gewenste borden en schalen bedrukken die in het assortiment te vinden zijn. We hebben platte borden met een brede rand en met een smalle rand. Deze zijn gemakkelijk te stapelen en hierdoor erg praktisch. Ook hebben we mooie diepe pastaborden en verschillende soorten ovale borden en schalen. Wij kunnen professioneel deze en alle andere borden en schalen bedrukken in uw huisstijl. Wist u dat wij ook compleet servies bedrukken? U heeft dan een serviesset met bedrukte bekers, koffiekoppen met schotel, borden en een vierdelige suiker en melkset. Ook kunnen wij nog diverse mokken en bekers bedrukken, zodat u een complete porseleinen inboedel heeft met dezelfde unieke, herkenbare uitstraling.

Borden en schalen bedrukken met de transferdruk

De transferdruk is een precieze methode voor borden en schalen bedrukken. Bij deze methode worden grote witte vellen papier per kleur bedrukt met keramische inkt. Na het droogproces wordt de bedrukking losgeknipt en in water gelegd. Hierdoor laat de speciale bovenlaag van de inkt los en kunnen wij met de band de borden en schalen bedrukken. In de oven wordt het logo op het porselein gedrukt. Doordat deze methode om precisiewerk bestaat, kunnen we ook zorgvuldig kleine voorwerpen als een espressokop en schotel bedrukken.

Borden en schalen bedrukken met zeefdruk

Zeefdruk staat beter bekend als de directdruk. Borden en schalen bedrukken we door de huisstijl rechtstreeks op het porselein te drukken. Dit doen we met een zeef met keramische inkt. We kunnen maximaal acht kleuren aan deze inkt toevoegen. Hierdoor is borden en schalen bedrukken met zeefdruk een methode waarbij de mogelijkheden erg divers zijn. Bijna alles is mogelijk. Na de bedrukking wordt het porselein in de oven afgewerkt en heeft u perfect gepersonaliseerd porselein. Met zeefdruk kunnen we ook grote getale porselein als soepkoppen, mokken en bekers bedrukken. Hierdoor kunnen we u snel voorzien van een grote, complete set porselein.

Borden en schalen bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies is gespecialiseerd in borden en schalen bedrukken, maar ook ander porselein en vele verschillende soorten glazen bedrukken wij voor elke horecagelegenheid. Al bij een afname vanaf 36 stuks kunnen we in al uw gepersonaliseerd glaswerk en porselein voorzien. Wij werken uitsluitend met een eigen productie vanuit onze eigen fabriek, waardoor we u de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw horecagelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen uw wensen kunnen bespreken. We helpen u graag.