Resultaat 1–16 van de 45 resultaten wordt getoond

Longdrinkglazen bedrukken bij Horeca Servies

Bij Horeca Servies kunnen we al uw longdrinkglazen bedrukken voor elke horecagelegenheid. Wij zijn gespecialiseerd in glazen bedrukken voor de horeca. Longdrinkglazen bedrukken is één van onze specialismen. Voor het schenken van frisdranken kunnen mooie longdrinkglazen niet ontbreken. Laat ze personaliseren in uw huisstijl, zodat u herkenbaar en mooi glaswerk heeft. We leggen uit hoe we dit doen.

Longdrinkglazen bedrukken met transferdruk

We kunnen gedeeltelijk met de hand uw longdrinkglazen bedrukken. Grote witte vellen speciaal papier worden per kleur bedrukt met keramische inkt. Na het droogproces worden de vellen en de glazen naar de plakafdeling gebracht. Hier wordt de bedrukking losgeknipt en in water gelegd, waardoor de bovenlaag van de inkt vrijkomt van het papier. Vervolgens kunnen we de longdrinkglazen bedrukken door de bedrukking handmatig op de juiste positie te plakken. In een oven wordt de druk op het glaswerk gebrand voor een mooi eindresultaat. Deze methode vraagt om precisie. Hierdoor kunnen we ook kleine glaasjes zoals borrelglazen en likeurglazen bedrukken.

Longdrinkglazen bedrukken met zeefdruk

We kunnen uiteraard ook uw longdrinkglazen bedrukken met de meest gebruikte methode: zeefdruk. Met een zeef met keramische inkt wordt het glas rechtstreeks bedrukt. Met maximaal acht verschillende kleuren kunnen wij de longdrinkglazen bedrukken. Hierdoor zijn de mogelijkheden enorm en kunnen we bijna elke wens vervullen. Na de bedrukking wordt het glaswerk in een oven van circa 650 graden geplaatst. Deze methode maakt het mogelijk om grote partijen glazen sneller te bedrukken. Hierdoor kunnen wij ook bijpassende tumblerglazen en waterglazen bedrukken, zodat u een set gepersonaliseerd en herkenbaar glaswerk heeft.

Verschillende longdrinkglazen bedrukken

Wij kunnen een ruim assortiment aan longdrinkglazen bedrukken. Kies bijvoorbeeld het Longdrinkglas Chicago. Dit glas is de standaard, rechte variant. Het Longdrinkglas Endessa heeft een elegante bolling in het midden en heeft een iets chiquere uitstraling. Voor een strakke en verzorgde uitstraling hebben we het Longdrinkglas City, die smal begint en breed uitloopt naar boven. We hebben een ruim assortiment voor elke horecagelegenheid. Wat u moet doen is het geschikte glas kiezen en de bedrukking aan ons doorgeven. Vervolgens kunnen wij de longdrinkglazen bedrukken in uw huisstijl, zodat de presentatie van de drankjes die u serveert nog mooier wordt.

Longdrinkglazen bedrukken bij Horeca Servies

Een van de specialismen van Horeca Servies is longdrinkglazen bedrukken voor alle horecagelegenheden. Omdat wij uitsluitend werken met onze geheel eigen productie vanuit onze eigen fabriek, zijn wij gerust uniek in zijn soort te noemen en kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Wij kunnen niet alleen al uw glazen, maar ook porselein bedrukken. Zo heeft u al uw glaswerk en servies in dezelfde, unieke huisstijl. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw horecagelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.