Drinkglazen bedrukken

Longdrink 27 cl.
Vanaf 1,10
Spatjesglas 21 cl.
Vanaf 1,50
Allegra Tumbler 42,5 cl.
Vanaf 1,55
Esprit Tumbler 33 cl.
Vanaf 2,15
Aurum Tumbler 37 cl.
Vanaf 3,36
City glas 25 cl.
Vanaf 1,70
Shetland 25 cl.
Vanaf 2,48
Shetland 32 cl.
Vanaf 2,59
Shetland 22 cl.
Vanaf 2,37
Shetland 35 cl.
Vanaf 2,64
Next Spatje 20 cl.
Vanaf 1,55
Next Longdrink 28,4 cl.
Vanaf 1,50
Longdrink Picardie 36 cl
Vanaf 2,25
Cola Klein 22 cl.
Vanaf 1,55
Cola Groot 28 cl.
Vanaf 2,00
Waterglas Cafeïno 9 cl.
Vanaf 1,40
Whiskyglas 20 cl.
Vanaf 1,76
Whiskyglas 24,5 cl.
Vanaf 1,75
Whiskyglas 30 cl.
Vanaf 2,04

Drinkglazen bedrukken bij Horeca Servies

Bij Horeca Servies kunnen we al uw drinkglazen bedrukken voor elke horecagelegenheid. Wij zijn gespecialiseerd in glazen bedrukken voor de horeca. Drinkglazen bedrukken is één van onze specialismen. Voor het schenken van frisdranken kunnen mooie glazen niet ontbreken. Laat ze personaliseren in uw huisstijl, zodat u herkenbaar en mooi glaswerk heeft. We leggen uit hoe we dit doen.

Populairste bedrukte drinkglazen

Onze populairste bedrukte drinkglazen zijn:
Longdrink 27 cl
Tumbler Allegra 42.5 cl
Tumbler Esprit 33 cl

Bedrukte drinkglazen met transferdruk

We kunnen gedeeltelijk met de hand de drinkglazen bedrukken. Grote witte vellen speciaal papier worden per kleur bedrukt met keramische inkt. Na het droogproces worden de vellen en de glazen naar de plakafdeling gebracht. Hier wordt de bedrukking losgeknipt en in water gelegd, waardoor de bovenlaag van de inkt vrijkomt van het papier. Vervolgens kunnen we de glazen bedrukken door de bedrukking handmatig op de juiste positie te plakken. In een oven wordt de druk op het glaswerk gebrand voor een mooi eindresultaat. Deze methode vraagt om precisie. Hierdoor kunnen we ook kleine glaasjes zoals borrel- en shotglazen.

Drinkglazen met logo door zeefdruk

We kunnen uiteraard ook uw longdrinkglazen bedrukken met de meest gebruikte methode: zeefdruk. Met een zeef met keramische inkt wordt het glas rechtstreeks bedrukt. Met maximaal acht verschillende kleuren kunnen wij de longdrinkglazen bedrukken. Hierdoor zijn de mogelijkheden enorm en kunnen we bijna elke wens vervullen. Na de bedrukking wordt het glaswerk in een oven van circa 650 graden geplaatst. Deze methode maakt het mogelijk om grote partijen glazen sneller te bedrukken. Hierdoor kunnen wij ook bijpassende wijnglazen en bierglazen bedrukken, zodat u een set gepersonaliseerd en herkenbaar glaswerk heeft.

Verschillende drinkglazen bedrukken

Wij kunnen een ruim assortiment aan drinkglazen bedrukken. Kies voor een standaard longdrinkglas, ga voor een strak verzorgend glas dat smal begint en breed uitloopt naar naar boven of kies een modern glas. We hebben een ruim assortiment voor elke horecagelegenheid. Wat u moet doen is het geschikte glas kiezen en de bedrukking aan ons doorgeven. Vervolgens kunnen wij de drinkglazen bedrukken in uw huisstijl, zodat de presentatie van de drankjes die u serveert nog mooier wordt.

Drinkglazen bedrukken bij Horeca Servies

Een van de specialismen van Horeca Servies is drinkglazen bedrukken voor alle horecagelegenheden. Omdat wij uitsluitend werken met onze geheel eigen productie vanuit onze eigen fabriek, zijn wij gerust uniek in zijn soort te noemen en kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Wij kunnen niet alleen al uw glazen, maar ook porselein bedrukken. Zo heeft u al uw glaswerk en servies in dezelfde, unieke huisstijl. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw horecagelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.