Borrel & shotglazen bedrukken

Borrelglazen en shotglazen bedrukken bij Horeca Servies

Borrelglazen en shotglazen bedrukken is één van onze specialismen. Borrels en likeuren hebben een hoog alcoholpercentage en worden daarom vaak met kleine hoeveelheden gedronken. Daarom worden ze in een klein afgemeten glaasje geserveerd. Laat de mooiste borrelglazen en shotglazen bedrukken bij Horeca Servies, zodat het serveren van de borrel of likeur een feestelijke verrassing wordt.

Populaire bedrukte shotglazen en bedrukte borrelglazen

Onze hardlopers voor bedrukte shotglazen en bedrukte borrelglazen zijn:
Hotshot 3.4 cl
Intermezzo borrelglaasje 5 cl

Borrelglazen en shotglazen met logo door zeefdruk

Bij Horeca Servies kunnen we op verschillende manieren uw borrelglazen en shotglazen bedrukken. De eerste methode is met de zogenaamde zeefdruk. Het glas wordt dan door middel van een zeef met keramische inkt bedrukt. De inkt bestaat uit gemalen glas en is voorzien van een kunststof. Wij kunnen met maximaal acht kleuren uw borrelglazen en shotglazen bedrukken. Als het glas is bedrukt, wordt het in een oven ingebrand bij een temperatuur van circa 650 graden. Zeefdruk is de meest gebruikte methode bij het bedrukken van glazen en het is mogelijk om het kleinste glaasje te bedrukken met deze techniek.

Bedrukte borrelglazen en shotglazen met transfer druk

Borrelglazen en shotglazen bedrukken is wat meer handarbeid met de zogenaamde transfer druk. Hierbij worden grote witte vellen speciaal papier per kleur bedrukt met keramische inkt. Na het droogproces worden de vellen samen met de glazen naar de plakafdeling gebracht. Hier wordt uw bedrukking losgeknipt en in water gelegd, waardoor de bovenlaag van de keramische inkt vrijkomt van het papier. Vervolgens kunnen wij uw borrelglazen en shotglazen bedrukken door het handmatig op de juiste positie te plakken. In een oven wordt de druk op het glaasje gebrand en heeft u perfect gedrukt glaswerk.

Soorten borrelglazen en shotglazen bedrukken

De borrelglazen en shotglazen bedrukken is voor u nog de lastigste opgave, want er moet eerst nog een keuze worden gemaakt in ons ruime assortiment. We hebben standaard allround glaasjes waarin u verschillende borreltjes kunt schenken, maar we hebben hiervan ook een elegantere versie: het Borrelglas Intermetzo. Dit glas staat op een stijlvol voetje en door de brede bovenkant kunnen uw gasten nog meer van de borrel genieten. We hebben ook diverse likeurglazen waar uw gasten stijlvol uit kunnen drinken en voor een Martini hebben we een uiteraard een bijpassend Martiniglas. Laat door ons uw borrelglazen en shotglazen bedrukken, zodat het serveren van de borrel of likeur een aangename verrassing wordt voor uw gasten.

Borrelglazen en shotglazen bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies is gespecialiseerd in alle soorten glazen bedrukken voor de horeca. Borrelglazen en shotglazen bedrukken is een van onze specialiteiten en een unieke dienst die u niet snel tegenkomt. Door onze manieren van bedrukken kunnen wij naast grote ook kleine glazen bedrukken. Daarom bent u voor al uw glaswerk in elk formaat bij ons aan het juiste adres. Al bij een afname vanaf 36 stuks kunnen wij uw borrelglazen en shotglazen bedrukken. Door onze geheel eigen productie in onze eigen fabriek kunnen wij een zeer goede kwaliteit garanderen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact met ons op.