Toont alle 12 resultaten

Borrelglazen en likeurglazen bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies is gespecialiseerd in glazen bedrukken voor de Horeca. Borrelglazen en likeurglazen bedrukken is één van onze specialismen. Borrels en likeuren hebben een hoog alcoholpercentage en worden daarom vaak met kleine hoeveelheden gedronken. Daarom worden ze in een klein afgemeten glaasje geserveerd. Laat de mooiste borrelglazen en likeurglazen bedrukken bij Horeca Servies, zodat het serveren van de borrel of likeur een feestelijke verrassing wordt.

Borrelglazen en likeurglazen bedrukken met zeefdruk

Bij Horeca Servies kunnen we op verschillende manieren uw borrelglazen en likeurglazen bedrukken. De eerste methode is met de zogenaamde zeefdruk. Het glas wordt dan door middel van een zeef met keramische inkt bedrukt. De inkt bestaat uit gemalen glas en is voorzien van een kunststof. Wij kunnen met maximaal acht kleuren uw borrelglazen en likeurglazen bedrukken. Als het glas is bedrukt, wordt het in een oven ingebrand bij een temperatuur van circa 650 graden. Zeefdruk is de meest gebruikte methode bij het bedrukken van glazen en het is mogelijk om het kleinste glaasje te bedrukken met deze techniek. Hierdoor kunnen wij onder andere ook uw amuseglazen bedrukken.

Borrelglazen en likeurglazen bedrukken met transfer druk

Borrelglazen en likeurglazen bedrukken is wat meer handarbeid met de zogenaamde transfer druk. Hierbij worden grote witte vellen speciaal papier per kleur bedrukt met keramische inkt. Na het droogproces worden de vellen samen met de glazen naar de plakafdeling gebracht. Hier wordt uw bedrukking losgeknipt en in water gelegd, waardoor de bovenlaag van de keramische inkt vrijkomt van het papier. Vervolgens kunnen wij uw borrelglazen en likeurglazen bedrukken door het handmatig op de juiste positie te plakken. In een oven wordt de druk op het glaasje gebrand en heeft u perfect gedrukt glaswerk.

Soorten borrelglazen en likeurglazen bedrukken

De borrelglazen en likeurglazen bedrukken is voor u nog de lastigste opgave, want er moet eerst nog een keuze worden gemaakt in ons ruime assortiment. We hebben standaard allround glaasjes waarin u verschillende borreltjes kunt schenken, waaronder het Borrelglas Bouquet. We hebben hiervan ook een elegantere versie: het Borrelglas Royal Leerdam Intermetzo. Dit glas staat op een stijlvol voetje en door de brede bovenkant kunnen uw gasten nog meer van de borrel genieten. Een likeur kunnen uw gasten stijlvol drinken uit de Likeur Coupe en voor een Martini hebben we een uiteraard een bijpassend Martiniglas. Laat door ons uw borrelglazen en likeurglazen bedrukken, zodat het serveren van de borrel of likeur een aangename verrassing wordt voor uw gasten.

Borrelglazen en likeurglazen bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies is gespecialiseerd in alle soorten glazen bedrukken voor de horeca. Borrelglazen en likeurglazen bedrukken is een van onze specialiteiten en een unieke dienst die u niet snel tegenkomt. Door onze manieren van bedrukken kunnen wij naast grote ook kleine glazen bedrukken. Daarom bent u voor al uw glaswerk in elk formaat bij ons aan het juiste adres. Al bij een afname vanaf 36 stuks kunnen wij uw borrelglazen en likeurglazen bedrukken. Door onze geheel eigen productie in onze eigen fabriek kunnen wij een zeer goede kwaliteit garanderen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact met ons op.