Bedrukte glazen

Horeca Servies is gespecialiseerd in glazen bedrukken. Laat al uw glaswerk bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. We bedrukken al vanaf 36 stuks. Wilt u hier graag advies over? Neem dan gerust contact met ons op!

Uitstraling en een mooi gedekte tafel, daar draait het allemaal om bij verwennen van uw gasten. Daar hoort natuurlijk passend glaswerk bij. Ieder glas heeft zijn eigen functie en ieder gerecht vraagt om een passend glas. Verwen uw gasten net dat beetje extra en laat uw glaswerk bedrukken door Horeca Servies.

glazen bedrukken

Assortiment glaswerk - met en zonder bedrukking

Glaswerk bedrukken

Zoveel mensen, zoveel wensen. Uw glas is dus een vereiste om extra op te vallen en om uw gasten op het juiste moment net dat beetje extra te kunnen bieden. Elke horecagelegenheid schenkt frisdranken. Hiervoor hebben wij passend glaswerk en kunnen wij uw drinkglazen bedrukken. Met verschillende soorten drinkglazen is er altijd een passend glas beschikbaar.

Daarnaast behoort koffie- en theeglazen bedrukken tot de mogelijkheden. Dit is servies wat u vaak nodig heeft. Ook hier heeft u een zeer ruime keuze.

Op zoek naar op maat gemaakt glaswerk voor alcoholische versnaperingen? Dan kunnen we bij Horeca Servies uw bierglazen bedrukken en bierpullen bedrukken. Ook kunnen wij uw borrel- en shotglazen bedrukken. U kunt al het gewenste glaswerk geheel in uw eigen huisstijl laten bedrukken.

Ook kunt u exclusief glaswerk bedrukken, zoals karaffen, waterkannen en flessen. Zo wordt uw glaswerk wel heel herkenbaar en uniek.

glaswerk bedrukken

Glaswerk bedrukken met zeefdruk

Bij Horeca Servies kunt u vakkundig uw glazen bedrukken zodat u mooi, gepersonaliseerd en uniek glaswerk heeft. Wij kunnen dit op twee manieren realiseren. De eerste manier waarmee wij uw glazen bedrukken is met zeefdruk. Hierbij wordt het glas door middel van een zeef met keramische inkt rechtstreeks op het glas gedrukt. Deze inkt bestaat uit gemalen glas, voorzien van een kleurstof.

Er zijn maximaal acht kleuren mogelijk. Hierna gaat het glas door een oven en wordt de bedrukking ingebrand bij een temperatuur tot circa 650 graden. Zeefdruk is de meest gebruikte methode bij glazen bedrukken.

Glazen bedrukken met transfer druk

De tweede methode voor het bedrukken van uw glaswerk is met de zogenaamde transfer druk. Hierbij worden grote witte vellen speciaal papier per kleur bedrukt met de keramische inkt. Na het droogproces worden de vellen samen met de glazen naar de plakafdeling vervoerd. Hier wordt het bedrijfslogo of de tekst losgeknipt en in water gelegd.

Hierdoor komt de speciale bovenlaag met de keramische inkt vrij van het papier en kunnen wij de glazen bedrukken door de bedrukking handmatig op de juiste positie te plakken. Vervolgens wordt het door een oven in het glas gebrand en zo krijgt u perfect gedrukt glaswerk.

Bedrukt glaswerk door Horeca Servies?

Horeca Servies is gespecialiseerd in glazen bedrukken voor de horeca. Dit doen wij met een geheel eigen productie in onze eigen fabriek, waardoor wij uniek in zijn soort zijn en een goede kwaliteit kunnen garanderen. Hierdoor kunnen wij alle soorten glazen bedrukken, geheel naar wens en zoals u dat wilt. Al bij een minimale afname van 36 stuks kunnen wij uw glaswerk bedrukken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw horecagelegenheid, of wilt u een prijsopgave? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het bedrukken van al uw glaswerk.