Bierglazen

Bierflute 18 cl.
Vanaf 1,40
Bierglas Vaasje 34 cl.
Vanaf 1,75
Casablanca Bier 47,5 cl.
Vanaf 2,09
Bierglas Gaetan 32 cl.
Vanaf 1,60
Bierglas Cheers 32,5 cl.
Vanaf 2,15
Bierglas Capri 35 cl.
Vanaf 2,04
Bierglas Munich 26 cl.
Vanaf 2,81
Bierglas Munich 38 cl.
Vanaf 3,14
Bierglas Munich 49 cl.
Vanaf 3,41
Bierglas Breughel 38 cl.
Vanaf 2,53
Bierglas Breughel 48 cl.
Vanaf 2,70

Bierglazen bedrukken bij Horeca Servies

Bierglazen bedrukken is één van de specialismen van Horeca Servies. Een perfect bierglas is van essentieel belang voor elke horecagelegenheid. Er zijn veel bierliefhebbers en er zijn vele soorten bier. Het bier moet in een passend bierglas gepresenteerd worden zodat, zowel de smaak als de uitstraling, kloppen. Laat daarom uw bierglazen personaliseren en bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, zodat bier drinken voor uw bezoeker een feestje wordt.

Populaire bedrukte bierglazen

Onze populairste bierglazen zijn:
Executive 38 cl
Sommelier Kelch Ritzenhoff laag 30 cl tapmaat

Alle soorten bierglazen bedrukken

Om de smaak van het bier goed tot zijn recht te laten komen, kunt u bij Horeca Servies al uw bierglazen bedrukken. Wij hebben voor elk bier een passend glas in het assortiment. Wij hebben kleine, stapelbare bierglazen, deze glazen zijn handig voor kroegen. Ook kunnen wij speciale bierglazen bedrukken die in een biercafé en hotelbar niet zullen misstaan. We hebben een ruim assortiment aan bierglazen, geschikt voor ieder type bier. Zo hebben wij voor tapbieren het Bierglas Tulpe. Voor sterkere en donkere bieren is het Bierglas Munique door de elegante voet erg geschikt. Ook hebben wij verschillende glazen voor blonde biertjes en trappisten liefhebbers.

Bedrukte bierglazen met zeefdruk

Bij Horeca Servies kunt u vakkundig uw bierglazen bedrukken zodat u mooi, gepersonaliseerd glaswerk heeft. De eerste manier waarmee wij uw glazen bedrukken is met zeefdruk. Hierbij wordt het logo door middel van een zeef met keramische inkt rechtstreeks op het glas gedrukt. Deze inkt bestaat uit gemalen glas, voorzien van een kleurstof. Met acht verschillende kleuren kunnen wij de bierglazen bedrukken. Daarna gaat het glas in de oven en wordt de bedrukking ingebrand. Zeefdruk is de meest gebruikte methode. Met deze methode kunnen wij snel grotere hoeveelheden glazen bedrukken. We kunnen dus voor u zowel grote hoeveelheden bierglazen als bierpullen bedrukken.

Bierglazen met logo door transfer druk

De tweede methode voor het bedrukken van uw glaswerk is met de zogeheten transfer druk. Hierbij worden grote witte vellen papier per kleur bedrukt met de keramische inkt. Na het droogproces worden de vellen samen met de glazen naar de plakafdeling vervoerd. Hier wordt het bedrijfslogo of de tekst losgeknipt en in water gelegd. Hierdoor komt de speciale bovenlaag met de keramische inkt vrij van het papier. Zo kunnen wij handmatig uw bierglazen bedrukken door het logo op de juiste positie van het glas te plakken.

Bierglazen bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies is gespecialiseerd in bierglazen bedrukken voor de horeca. Dit doen wij met een geheel eigen productie in onze eigen fabriek, waardoor wij een goede kwaliteit kunnen garanderen. Wij kunnen al uw bierglazen bedrukken met teksten en bedrijfslogo’s bij een afname van 36 stuks. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw horecagelegenheid, of wilt u een prijsopgave? Vraag dan een offerte aan of neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het bedrukken en personaliseren van al uw glaswerk.