Alle 9 resultaten

Tumblerglazen en waterglazen bedrukken bij Horeca Servies

Bij Horeca Servies kunnen wij voor elke horecagelegenheid tumblerglazen en waterglazen bedrukken. Daarnaast kunnen we ook chique karaffen, waterkannen en glazen flessen bedrukken, zodat u water op een bijzondere manier aan uw gasten kunt presenteren. We leggen u uit wat de mogelijkheden zijn en hoe we dit doen.

Soorten tumblerglazen en waterglazen bedrukken

Wij kunnen verschillende tumblerglazen en waterglazen bedrukken, zodat we elke horecagelegenheid passend glaswerk kunnen bieden. We hebben een eenvoudig tumbler glas dat in elke horecagelegenheid niet kan ontbreken. Ze zijn eenvoudig en bovendien praktisch omdat ze stapelbaar zijn. Het Tumblerglas Esprit is een dikker en boller glas. Dit glas is onder andere geschikt om water te schenken met ijs. Het Hopstar Waterglas is een recht en zeer elegant glas. Door zijn sierlijke design is het een chique toevoeging aan de beleving van de gast. Wij kunnen al uw tumblerglazen en waterglazen bedrukken in uw huisstijl, wat de beleving en presentatie ten goede komt.

Tumblerglazen en waterglazen bedrukken met zeefdruk

Tumblerglazen en waterglazen bedrukken wij doorgaans met de zogenaamde zeefdrukmethode, waarbij door middel van een zeef de keramische inkt rechtstreeks op het glas wordt gedrukt. De inkt is gemalen glas en voorzien van een kleurstof. Wij kunnen met maximaal acht kleuren de tumblerglazen en waterglazen bedrukken. De bedrukking wordt in een oven op het glas gebrand bij een temperatuur van circa 650 graden. Met de zeefdrukmethode kunnen wij in vrij korte tijd grote hoeveelheden glazen bedrukken. Al vanaf 36 stuks kunnen wij daarom ook passende longdrinkglazen bedrukken.

Tumblerglazen en waterglazen bedrukken met transferdruk

Wilt u uw tumblerglazen en waterglazen bedrukken met een gedetailleerde bedrukking? Dan kunnen wij dit realiseren met de transferdruk. Deze methode vraagt om meer handarbeid en zorgt voor een perfecteindresultaat. Grote witte vellen speciaal papier worden per kleur bedrukt met een keramische inkt. Na het droogproces gaan de vellen met de glazen naar de plakafdeling. De bedrukking wordt van de vellen losgeknipt en in water gelegd, zodat de speciale bovenlaag vrijkomt van het papier. Vervolgens kunnen wij de tumblerglazen en waterglazen bedrukken door de bedrukking handmatig op het glas te plakken. Na het drogen gaat het glas de oven in en wordt het glas afgemaakt. Omdat deze methode vraagt om precisie, kunnen wij ook klein glaswerk, zoals borrelglazen en likeurglazen, bedrukken.

Tumblerglazen en waterglazen bedrukken bij Horeca Servies

Eén van onze specialismen is tumblerglazen en waterglazen bedrukken voor de horeca. Met een groot assortiment aan glaswerk kunnen wij glazen bedrukken voor elke horecagelegenheid. Wij doen dit vanuit onze eigen fabriek met een geheel eigen productie. Hierdoor kunnen we de hoogste kwaliteit bieden en zijn wij uniek in zijn soort. Al bij een afname vanaf 36 stuks kunnen wij uw tumblerglazen en waterglazen bedrukken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we al uw wensen kunnen bespreken.