Tafelcouvert dessertcouvert

1,18

Prijs per stuk
Minimum afname: 36 stuks

    • (max file size 8 MB)

Minimale afname 36 stuks

Tafelcouvert dessertcouvert is slechts een greep uit ons assortiment. Onder de categorie porselein vindt u een uitgebreid overzicht van het totale aanbod aan servies en porselein. Of u nu borden en schalen, mokken en bekers, soepkoppen, serviessets, soepkoppen, divers porselein of verschillende koppen en schotels zoekt, Horeca Servies heeft een ruim assortiment.

Al het porselein is uitermate geschikt voor het bedrukken van uw logo, vignet of tekst. Met onze totale, uitgebreide collectie zijn wij in staat voor iedereen gepersonaliseerd porselein te leveren. Of u het nu gebruikt voor uw horecagelegenheid, verhuur of catering, promotionele doeleinden, bedrijfskantines of sportkantines, wij zijn professionals in het leveren van bedrukt en onbedrukt porselein. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag.

Ons porselein is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten die stuk voor stuk zijn gebakken op een hoge temperatuur (1300 tot 1500 graden). Hierdoor is ons porselein hard, stevig en verkleurt het nauwelijks. Ook is het porselein duurzaam en hittebestendig. Dit maakt het ideaal voor dagelijks gebruik en is het tevens gemakkelijk te bedrukken met uw logo, vignet of tekst. Zo heeft u gepersonaliseerd, uniek kwaliteitsporselein.

Door het bedrukken van porselein met uw naam, vignet, logo, decor of reclameboodschap wordt het bedrukte porselein onderdeel van uw huisstijl. Daarmee is het exclusief, uniek, stijlvol en tevens een kwalitatieve basis van uw huisstijl of reclameboodschap. Al het servies en porselein kunnen we vanaf 36 stuks, van 1 kleurige tot full color bedrukking, bedrukken zoals u dat wilt.

Doordat wij de productie in eigen beheer hebben, kunnen we u de scherpste prijs en de beste kwaliteit porselein aanbieden. Wij zijn door onze jarenlange ervaring in staat alle mogelijkheden te bieden om uw wensen op porseleinbedrukking te realiseren. Of het nu gaat om kleine of grote aantallen bedrukt porselein, Horeca Servies is de juiste partner. Via het contactformulier kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag.