Soepkoppen bedrukken bij Horeca Servies

Bij Horeca Servies zijn we gespecialiseerd in soepkoppen bedrukken voor de horeca. Door ons ruime assortiment kunnen wij voor elke horecagelegenheid alle glazen, servies en porselein bedrukken met logo of tekst. Wij kunnen uw sopkoppen bedrukken in de gewenste huisstijl, zodat u herkenbaar en uniek porselein heeft waarmee u uw gasten kunt verrassen.

Soepkoppen bedrukken met de zeefdruk

Soepkoppen bedrukken we met de zeefdrukmethode. Dit staat beter bekend als directdruk. Met een zeef met keramische inkt wordt de door u gekozen bedrukking op de soepkoppen aangebracht. We kunnen met maximaal acht kleuren soepkoppen bedrukken. Hierdoor kunnen we bijna alle huisstijlen realiseren. Na de bedrukking gaan de soepkoppen de oven in, waar de bedrukking op hoge temperatuur ingebrand wordt. Met de zeefdruk kunnen we al bij een minimale afname van 36 stuks verschillend porselein en servies bedrukken.

Soepkoppen bedrukken met de transferdruk

Met de transferdruk kunnen we handmatig de soepkoppen bedrukken. Grote vellen speciaal wit papier worden per kleur bedrukt met de keramische inkt. Na het droogproces wordt het logo losgeknipt en in water gelegd. Hierdoor laat de speciale bovenlaag van de inkt los en kunnen we handmatig de soepkoppen bedrukken door de bedrukking op de gewenste positie te plakken. Bij de transferdruk methode wordt gewerkt in detail. Hierdoor kunnen we ook secuur een espressokop en -schotel bedrukken.

Diverse soorten soepkoppen bedrukken

Voor elke horecagelegenheid kunnen we soepkoppen bedrukken in bijna elke gewenste huisstijl. Wehebben verschillende varianten, zoals standaard soepkoppen en -schotels, die erg praktisch zijn, omdat ze stapelbaar zijn en weinig ruimte in beslag nemen. Ook hebben we een soepkop met een luxere uitstraling. Deze staat op een mooie brede voet: de soepkop leeuw. We hebben nog meer soepkoppen in het assortiment. Bij ons kunt u ervan op aan dat we alleen de beste soepkoppen bedrukken. U heeft namelijk de mogelijkheid uit hardporselein, hotelporselein, Bone China porselein en stoneware. Deze kwaliteit porselein is het meest geschikt voor de zeefdruk en transferdruk.

Soepkoppen bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies werkt met een geheel eigen productie vanuit onze eigen fabriek. Hierdoor zijn wij uniek in zijn soort en kunnen we soepkoppen bedrukken van zeer hoge kwaliteit. Al bij een minimale afname van 36 stuks kunnen wij al uw porselein en servies bedrukken. Ook voor glazen bedrukken bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u dus benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen al uw wensen kunnen bespreken.