Espressokop en -schotel bedrukken

Wilt u uw porselein bedrukken? Horeca Servies kan geheel in uw huisstijl onder andere een cappuccinokop, koffiekop en espressokop en -schotel bedrukken. Met uniek en herkenbaar porselein kunt een affiche aan uw gasten afgeven, en omdat uw logo op al het servies staat zullen ze sneller aan u terugdenken. Of u het nu gebruikt in een voetbalkantine, in de hotellerie of in een bistro, laat uw espressokop en -schotel bedrukken door Horeca Servies, zodat u herkenbaar en uniek porselein heeft.

Gekleurde espressokop en -schotel bedrukken

We kunnen een gekleurde espressokop en -schotel bedrukken voor iedereen dit een kleurrijk statement wil maken. Met verschillende kleuren in het assortiment zit er altijd wel een kop en schotel bij die uitstekend bij uw horecagelegenheid past. We hebben onder andere de kleuren altabruin, rood en zwart. We hebben ook koffiekoppen en cappuccinokoppen beschikbaar. We kunnen dus ook koffiekopjes en cappuccinokopjes met bijbehorende schotels bedrukken, zodat u een compleet bedrukt servies hebt voor uw horeca.

Witte espressokopjes en -schotels bedrukken

Wilt u het liever rustig houden, of past kleur niet bij uw horecagelegenheid? Dan kunnen we uiteraard ook een witte espressokop en schotel bedrukken. We hebben verschillende varianten, zoals een ronde espressokop, rechte smalle espressokop en een espressokop met vierkant oor. Wij kunnen ook in het wit elke koffiekop, cappuccinokop en espressokop en bijbehorende schotels bedrukken, zodat u een compleet wit bedrukt servies heeft voor de horeca.

Methodes voor de espressokop en -schotel bedrukken

Met twee verschillende methodes kunnen we de espressokop en -schotel bedrukken: met directdruk en transferdruk. Bij directdruk wordt de bedrukking rechtstreeks op het porselein geplaatst. Dit gebeurt met een zeef met keramische inkt, waardoor deze methode ook wel zeefdruk wordt genoemd. Voor de transferdruk worden speciale vellen wit papier per kleur bedrukt. Na het droogproces wordt de bedrukking uitgeknipt en in water gelegd, waardoor de speciale bovenlaag van de keramische inkt loslaat. Vervolgens kunnen we handmatig de espressokop en -schotel bedrukken door de bedrukking op de juiste positie te plakken. Bij elke methode geldt dat we maximaal acht kleuren toe kunnen voegen aan de inkt. Hierdoor kunnen we in bijna iedere huisstijl porselein en servies bedrukken. Na het bedrukken gaan de koppen en schotels de oven in, waar de bedrukking met hete lucht wordt ingebrand.

Espressokopjes en -schotels bedrukken bij Horeca Servies

Bij Horeca Servies kunnen we in bijna elke gewenste huisstijl uw espressokop en -schotel bedrukken. Omdat we werken met een eigen productie uit onze eigen fabriek, kunnen we dit al mogelijk maken bij een minimale afname van 36 stuks en u hierbij de hoogste kwaliteit garanderen. Met een hoge kwaliteit kunnen we voor iedere horecagelegenheid al het gewenste servies, porselein en ook glazen bedrukken. Bent u dus benieuwd naar de mogelijkheden voor u, of kunnen we u helpen? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen. We helpen u uiteraard graag.