Cappuccinokoppen en -schotels bedrukken bij Horeca Servies

Bent u al een tijdje op zoek naar bedrukt servies of heeft u dit voor uw horecagelegenheid al eens eerder overwogen? Horeca Servies is gespecialiseerd in glazen en porselein bedrukken voor de horeca. Cappuccinokoppen en -schotels bedrukken is één van onze specialismen. Wij kunnen ook een koffiekoppen en espressokoppen met schotel bedrukken. Bij ons heeft u verschillende mogelijkheden met betrekking tot porselein bedrukken.

Cappuccinokop en -schotel bedrukken

Horeca Servies heeft een ruim assortiment aan koppen en bijpassende schotels. Wij kunnen elke cappuccinokop en -schotel bedrukken in uw huisstijl. Wilt u een bedrijfslogo, naam, tekst of juist een combinatie hiervan? Dan realiseren wij dat voor u. We hebben hotelporselein in ons assortiment, erg praktisch omdat u de koppen en schotels gemakkelijk kunt stapelen. Ook hebben we een barista koffiekop met schotel. Door de bredere bovenkant is dit een ideale kop om met uw handgemaakt schuim de beste cappuccino’s te maken. Ook hebben we verschillende kleuren servies, waaronder zwart en rood. Aan u de moeilijke taak om het gewenste servies uit te zoeken. Vervolgens kunnen wij al bij een minimale afname van 36 stuks uw cappuccinokoppen en -schotels bedrukken.

Cappuccinokop en -schotel bedrukken met zeefdruk

De cappuccinokop en -schotel bedrukken wij doorgaans met zeefdruk, ook wel directdruk genoemd. Met een zeef en keramische inkt wordt uw huisstijl rechtstreeks op de koppen en schotels gedrukt. Met maximaal acht verschillende kleuren kunnen we de cappuccinokopjes en -schotels bedrukken in bijna elke huisstijl. Na de bedrukking wordt het servies in een oven verwerkt. Daarna zijn uw gepersonaliseerde kopjes en schotels klaar voor jarenlang gebruik.

Cappuccinokop en -schotel bedrukken met transferdruk

Ook met de transferdruk kunnen we de cappuccinokop en -schotel bedrukken. Bij deze methode worden speciale witte vellen per kleur bedrukt. Na het droogproces wordt de huisstijl uitgeknipt en in water gelegd. Hierdoor laat de speciale bovenlaag van de keramische inkt los. Vervolgens kunnen we de cappuccinokop en -schotel bedrukken door het logo met de hand op de juiste positie te plakken. Deze methode vraagt om precisie. Hierdoor kunnen we de kleinste glaasjes, en tevens ook de espressokop met schotel, bedrukken in uw huisstijl.

Cappuccinokopjes en -schotels bedrukken bij Horeca Servies

Met de zeefdruk en transferdruk kunnen we uw koffiekopjes, espressokopjes, cappuccinokopjes en bijbehorende schotels bedrukken. Met een ruim assortiment aan koppen en schotels hebben we voor elke horecagelegenheid gepast porselein. Wij werken uitsluitend met een productie uit onze eigen fabriek. Hierdoor zijn wij uniek in zijn soort en kunnen we u de hoogste kwaliteit garanderen. Bij ons kunt u cappuccinokopjes en -schotels laten bedrukken waarvan u jarenlang plezier heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we al uw wensen kunnen bespreken.