Vanaf 4,39

Extra informatie

Gewicht 0.27 kg
Inhoud (cl)

7

    • (max file size 8 MB)

    Gelieve AI-, EPS- of PDF-bestand aanleveren

Minimale afname 36 stuks.

Afwijkende aantallen mogelijk, maar dan wel in meervoud van 6 stuks. Geef dit gerust even aan in de notities in de offerteaanvraag.

Style Espresso Kop zwart 7 cl. SET is slechts een greep uit ons assortiment. Onder de link merken glazen in het hoofdmenu vindt u een uitgebreider overzicht van het totaal aanbod van bierglazen, longdrinkglazen, bierpullen, wijnglazen, champagneglazen, amuseglazen, whiskyglazen, koffieglazen, theeglazen van onze glasleveranciers. Naast de merken Royal Leerdam, Libbey, Ronaglas, Arcoroc, Durobor, Bormioli Rocco en Spiegelau kunnen wij u vrijwel elk gewenst glas leveren.

Vrijwel alle glazen zijn uitermate geschikt voor het bedrukken met uw logo, vignet of tekst. Met onze totale collectie zijn wij in staat voor alle een passend produkt te leveren. Of het nu gaat om horecaglazen, glazen voor verhuur of catering, voor promotionele doeleinden, bedrijfskantines, sportverenigingen, bistro’s of restaurants, zijn wij professionals in het leveren van bedrukte als onbedrukte glazen.

Via het contact formulier kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag.

Glas is beschikbaar in verschillende soorten. Je hebt bijvoorbeeld geperst en gehard glas. Het gebruik van het glas is belangrijk bij de keuze. Koffie en theeglazen dienen van gehard glas te zijn. Dit glas heeft een speciale bewerking ondergaan. Het is eerst verhit tot boven 600 graden en is hierna heel snel afgekoeld. Daarna weer langzaam opgewarmd en dan langzaam afgekoeld. Mocht het glas breken dan valt het glas uiteen in kleine stukjes zonder scherpe rand. Dit noemt men tempered glas.

Niet gehard glas is bruikbaar voor dranken onder 80 graden. De geharde (tempered) glazen worden niet bedrukt. De speciale eigenschappen van dit glas verdwijnen als ze nog een keer ingebrand worden. Niet geharde glazen kunnen uiteraard wel bedrukt worden.

Door het bedrukken van glas met uw naam, vignet, logo, decor of reclame boodschap wordt het bedrukte glas onderdeel van uw huisstijl, en daarmee exclusiever. Een stijlvolle en kwalitatieve basis voor ondersteuning van uw huisstijl/reclame boodschap.

Wij zijn specialist in bedrukte bierglazen, bedrukte wijnglazen, bedrukte champagneglazen en alle andere bedrukte glazen. Doordat wij de productie in eigen beheer hebben, bieden wij u de scherpste prijzen van bedrukte glazen aan. Of het nu gaat om kleine aantallen (v.a. 36 stuks) of grote aantallen bedrukt glas. Horecaservies.com is de juiste partner. Van 1 kleurige bedrukking tot full colour bedrukking. Wij zijn door onze jarenlange ervaring in staat alle mogelijkheden te bieden om uw wensen op glasbedrukking te realiseren.

Via het contact formulier adviseren wij u graag naar de mogelijkheden.