Portglazen en sherryglazen bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies is gespecialiseerd in glazen bedrukken voor alle horecagelegenheden. Naast verschillende soorten glazen kunnen wij ook al uw porselein bedrukken, zodat u alles gepersonaliseerd heeft in uw eigen, unieke huisstijl. Een van onze specialismen is portglazen en sherryglazen bedrukken. We leggen u graag uit hoe we dit doen en wat de mogelijkheden zijn.

Portglazen en sherryglazen bedrukken

Momenteel kunnen wij twee soorten portglazen en sherryglazen bedrukken. Wij zijn echter druk bezig om ons assortiment verder uit te breiden. Ons portglas van 14 cl staat op een elegante voet. Het glas heeft een bolling zodat de smaak en geur optimaal behouden blijven. Ons sherryglas van 15 cl staat eveneens op een voet. Het glas loopt iets rechter, wat voor een chique uitstraling zorgt. Wij kunnen deze portglazen en sherryglazen bedrukken in uw huisstijl. Met het logo en/of bedrijfsnaam erop heeft u altijd herkenbaar en verzorgd glaswerk van hoge kwaliteit. Als uw gasten iets anders drinken, kunnen wij ook onder andere rode wijnglazen bedrukken.

Portglazen en sherryglazen bedrukken met zeefdruk

Portglazen en sherryglazen bedrukken wij doorgaans op twee manieren. De eerste methode is de zeefdruk, de meest gebruikte methode. Met een zeef en keramische inkt wordt uw gewenste druk rechtstreeks op het glaswerk gedrukt. Na de bedrukking wordt het in een oven ingebrand bij een temperatuur van 650 graden. We kunnen met de zeefdruk met maximaal acht kleuren uw portglazen en sherryblazen bedrukken.

Portglazen en sherryglazen bedrukken met transferdruk

Ook met de transferdruk kunnen we uw portglazen en sherryglazen bedrukken. Dit vraagt om meer handarbeid, maar via deze methode kunnen we nóg preciezer uw logo op het glaswerk zetten. Hierdoor kunnen we ook de kleinste glazen als borrelglazen en likeurglazen bedrukken. Grote witte vellen speciaal papier worden met keramische inkt bedrukt. Na het droogproces worden de vellen met de glazen naar de plakafdeling gebracht. De bedrukking wordt losgeknipt en in water gelegd, zodat de bovenlaag van de inkt vrijkomt van het papier. Vervolgens kunnen we heel secuur de portglazen en sherryglazen bedrukken door uw logo er handmatig op te plakken. Tot slot worden de glazen in de oven gebrand, zodat u gepersonaliseerde glazen heeft waarmee u uw bezoekers kunt verrassen.

Portglazen en sherryglazen bedrukken bij Horeca Servies

Wij kunnen voor elke horecagelegenheid professioneel uw portglazen en sherryglazen bedrukken. Voor een verzorgde uitstraling en een complete set kunnen wij al uw glazen en porselein bedrukken. Dit doen wij met een eigen productie vanuit onze eigen fabriek. Hierdoor zijn wij uniek in zijn soort en kunnen we u de hoogste kwaliteit garanderen. Met alles in uw huisstijl bedrukt, heeft u gepersonaliseerd glaswerk en servies van de hoogste kwaliteit met een unieke uitstraling. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw horecagelegenheid, door simpelweg contact met ons op te nemen. We bespreken de mogelijkheden graag met u.