Cognacglazen en whiskyglazen bedrukken bij Horeca Servies

Horecaservies is gespecialiseerd in glazen bedrukken voor de horeca. Eén van onze specialismen is cognacglazen en whiskyglazen bedrukken. Omdat het juiste glaswerk bepalend is voor de geur en smaak, kunt u bij ons verschillende soorten cognacglazen en whiskyglazen laten bedrukken in uw huisstijl. Drinken uw gasten ook geregeld een borrel of likeur? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres voor borrelglazen en likeurglazen bedrukken. We leggen u uit welke glazen we hebben en hoe we deze bedrukken.

Verschillende cognacglazen en whiskyglazen bedrukken

Het kiezen van het juiste glas is belangrijk voor de beste smaak en geursensatie. Daarnaast ziet een goed glas er chic en professioneel uit. Bij Horecaservies kunnen we daarom verschillende soorten cognacglazen en whiskyglazen bedrukken, zodat u voor uw horecagelegenheid altijd passend glaswerk heeft. Het Whiskyglas Durobor Duke is een mooi shotglas waarin een single malt whiskydrinker wat ijs kan toevoegen en waarin de aroma’s optimaal blijven. Het Cognacglas op voet is een klassiek glas voor de whiskydrinker die zijn whisky graag puur zonder ijs drinkt en elke nuance wil ervaren. Bij Horeca Servies kunnen we alle cognacglazen en whiskyglazen bedrukken met uw huisstijl.

Cognacglazen en whiskyglazen bedrukken met zeefdruk

Bij Horeca Servies kunnen we op verschillende manieren uw cognacglazen en whiskyglazen bedrukken. De eerste methode is de zogenaamde zeefdruk. Het glas wordt met een zeef met keramische inkt rechtstreeks bedrukt. De inkt bestaat uit gemalen glas en is voorzien van een kunststof. Met de zeefdruk kunnen we met maximaal acht kleuren de cognacglazen en whiskyglazen bedrukken. Hierdoor is bijna elke gewenste huisstijl mogelijk. Na de bedrukking wordt het logo in de oven ingebrand bij een temperatuur van circa 650 graden. Zeefdruk is de meest gebruikte methode. Het is mogelijk om het kleinste glaasje te bedrukken met deze techniek. Hierdoor kunnen wij onder andere ook borrelglazen, likeurglazen en amuseglazen bedrukken.

Cognacglazen en whiskyglazen bedrukken met transferdruk

Met de zogenaamde transferdruk kunnen we met wat meer handarbeid de cognacglazen en whiskyglazen bedrukken. Bij deze methode worden grote witte vellen speciaal papier per kleur bedrukt met keramische inkt. Na het droogproces worden de vellen samen met de glazen naar de plakafdeling getransporteerd. Hier wordt de bedrukking losgeknipt en in water gelegd, zodat de bovenlaag van de keramische inkt vrijkomt van het papier. Vervolgens kunnen wij uw cognacglazen en borrelglazen bedrukken door het handmatig op de juiste positie te plakken. In een oven wordt uw druk op het glaasje gebrand en heeft u perfect gedrukt en gepersonaliseerd glaswerk.

Cognacglazen en whiskyglazen bedrukken bij Horeca Servies

Laat uw cognacglazen en whiskyglazen bedrukken bij Horeca Servies. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten glazen bedrukken voor de horeca. Omdat wij werken met een geheel eigen productie in onze eigen fabriek, zijn wij uniek in zijn soort en kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Al bij een afname van 36 stuks kunt u bij ons uw cognacglazen en whiskyglazen bedrukken. Bent u voor uw horecagelegenheid benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een prijsopgave? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. We helpen u graag bij het bedrukken van al uw glaswerk.