Amuseglazen bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies kan al uw glazen bedrukken. Eén van onze specialismen is amuseglazen bedrukken. De kracht van een amuse zit hem in de mooie smaken en de mooie opmaak. Uw amuse komt pas echt perfect tot zijn recht in de amuseglazen van Horeca Servies. Bij ons kunt u al uw amuseglazen bedrukken met uw eigen huisstijl, zodat het amuseglas het perfecte affiche wordt voor uw horecagelegenheid. Wij kunnen ook chique champagneglazen bedrukken en wijnglazen bedrukken om het affiche en de aankleding nóg completer te maken.

Verschillende soorten amuseglazen bedrukken

Horeca Servies heeft een ruime keuze uit verschillende amuseglazen. Wij alle soorten amuseglazen bedrukken. Met uw tekst of logo op het glaswerk heeft u perfecte gepersonaliseerde amuseglazen. Wij hebben glazen voor verschillende amuses. De Amuse Durobor Atol is een mooi breed, rond glas dat perfect is voor een kleine mousse. De Amuse Durobor Ellipse is een prachtig ellipsvormig glas waarin u kleine hoogstandjes als kreeft kunt presenteren. Laat deze amuseglazen bedrukken voor een nóg mooiere presentatie van uw amuse. De Amuse Durobor Brussels is een prachtig glas dat door de bredere bovenkant uitermate geschikt is voor een smoothie of een bolletje ijs. Horeca Servies kan deze glaasjes en nog vele andere amuseglazenbedrukken, zodat ze het perfecte affiche worden voor uw gasten.

Amuseglazen bedrukken met zeefdruk

Amuseglazen personaliseren met uw eigen tekst of logo zorgt voor mooi, uniek glaswerk dat niemand heeft en meteen opvalt. Wij kunnen dat op twee manieren realiseren. De meest gebruikte vorm voor amuseglazen bedrukken is met zeefdruk. Het glas wordt door middel van een zeef met keramische inkt rechtstreeks gedrukt. Hierna gaat het glas door een oven en wordt bij een temperatuur van circa 650 graden de bedrukking in het glas gebrand. De inkt bestaat uit gemalen glas die is voorzien van een kleurstof. Met maximaal acht kleuren kunnen wij de amuseglazen bedrukken.

Amuseglazen bedrukken met transfer druk

De tweede methode voor het bedrukken van het amuseglas is met de zogenaamde transfer druk. Hierbij worden grote witte vellen speciaal papier per kleur bedrukt met de keramische inkt. Als de vellen droog zijn, worden ze samen met de glazen naar de plakafdeling vervoerd. Uw bedrijfslogo of tekst wordt van de vellen losgeknipt en wordt in water gelegd. De speciale bovenlaag van de keramische inkt komt hierdoor vrij van het papier. Vervolgens kunnen wij de amuseglazen bedrukken door het logo handmatig op de juiste positie te plakken. Daarna gaat het glas de oven in. Door deze precieze manier van drukken, kunnen we ook secuur kleine borrelglazen en likeurglazen bedrukken.

Amuseglazen bedrukken bij Horeca Servies

Horeca Servies is gespecialiseerd in glazen bedrukken en amuseglazen bedrukken is een unieke dienst die u niet snel tegenkomt. Gepersonaliseerd glaswerk verrast uw gasten nét dat beetje extra. Wij hebben een geheel eigen productie in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij een zeer goede kwaliteit garanderen en kunnen wij alle soorten glazen vanaf 36 stuks bedrukken, geheel zoals u dat wilt. Ieder glas heeft zijn eigen functie en ieder gerecht vraagt om een passend glas. Bent u daarom benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag aan uniek bedrukte amuseglazen en ander glaswerk.