Alles over het bedrukken van servies en porselein.

Het bedrukken van servies/porselein is een stijlvolle en kwalitatieve basis voor ondersteuning van uw huisstijl. Of het nu gaat om een bedrukte koffiekop en schotels, het bedrukken van mokken, bedrukken van borden of het bedrukken van porseleinen schalen,.. wij realiseren alles binnen eigen beheer.

Hoe werkt het bedrukken en decoreren van porselein of servies?
Het begint natuurlijk met het porselein. Dit basismateriaal moet aan verschillende eisen voldoen om het te kunnen bedrukken. De beste kwaliteit bedrukking krijgt u met de beste kwaliteit porselein. Hardporselein, hotelporselein, Bone china porselein, en stoneware zijn hiervoor het meest geschikt.

Het porselein kan op verschillende manieren voorzien worden van een logo of bedrijfsnaam. Voor het bedrukken van porselein maken wij gebruik van directdruk en transfers. Voor beiden wordt speciale keramische verf gebruikt welke in beiden gevallen door middel van zeefdruk, direct dan wel indirect op het porselein wordt aangebracht. Doordat na het aanbrengen van u logo of bedrijfsnaam op het porselein, deze nog op hoge temperatuur moet worden ingebrand, is het met keramische verf moeilijk alle kleurnuances te benaderen. Door onze ervaring is het wel mogelijk de kleurbenadering zo dicht mogelijk te realiseren.

servies-bedrukken

Top